Wednesday, July 20, 2011

Stylish Blogger Award


Bila kita dapat message dari Kak Wattie, suruh ambik award ni..kita telan air liur sebuku..heheh..bukan apa..memang pun macam Kak wattie cakap, baru lepas buat karangan panjang lebar hari tu ..dah dapat lagi ..heheh part nak memikir apa yang nak disharekan tu makan masa beberapa jam..hahaha..nak celoteh buat  normal entry pun terkebil2, inikan buat karangan..haha..
Thanks Kak Wattie for the  thoughts tu ya..kita angkut award ni dengan senang hati..
Latest update baru dapat Dari Ct Delima yang manis, cun & slimm aje..
Thanks Ct for the award tu juga ya..
Very very latest  update hampir2 tetelan air liur dua buku
bila dapat award ni dari Kjee,
blogger yang peramah, lagi friendly, although we know she is an artist(pelakon),basically tak sombonglah..dan sudi berkawan dengan siapa saja..
Thank You Kjee for this award, dont mind I just linked up here aje ya..

Kali ni tak susah sangat..sikit aje tak susah..
yang lebih tu susah juga sebab nak kena cari 8 orang kasi award ni..
nanti kita kayuh basikal pelan2 siapa yang kena pulak.
 

4 comments:

Puan Ros @ Tadika Sinaran Intelek said...

Hai ayu.Tulis jangan tak tulis.kak ros dah siapkan homework yang ayu bagi kak ros.Dah baca ke?Tapi belum tag sap-sapa lagi ya.Rasanya semua org pun dah dapat award kan?

CT Delima said...

As'salam Ayu

CT pun nak suruh ayu amik gak award stylish blogger. dari semalam dok nak masuk tak boleh, sebab tenet lambat kat rumah ni...hihihi

bila2 senang amik lagi eh :D

Wattie said...

Salam Ayu,
Fuhhhh..... cepatnya Ayu gantung award ni, naik jet ka Ayu, keh keh keh....Anyway, terimakasih bebanyak sudi angkut award glamer tu ya

Ayu said...

puan ros - hahah..masih mengayuh ni kak ros..silap salah haribulan..dengan basikal2 sekali hanyut..hehehe..dah kak kita dah baca dan tinggalkan comment kat situ..thanks kak sudi buat homwork tu ya..

ct delima - walkslm, oh ct pun kasi kita award ni ya..ok2 nanti kita ambik ya..thank u ct for the thoughts tu ..

wattie - walkslm, wakakak..bukan naik jet lagi kak terus naik roket..kakakah....takut lupa baik kita letak cepat lagipun kita ni sekarang dah susah nak update blog selalu ..so dah kebetulan update kita letaklah sekalikan..sama2 kak thanks juga ingat kat kita yang duduk nun diselatan ni..