Tuesday, May 03, 2011

Gold Card From CT Delima, & Giveaway from Moscow by Miszlullaby

Bukan senang nak dapat Credit Card ..kena gaji ribu2 baru dapat apply..kalau gaji bagus, dapatlah merasa, silver platinum card kalau gaji lagi atas. ..dapat gold card....heheh
tapi yang ni tak perlu ada gaji... kita dapat FREE...
inilah card dari bank DDCT, International..
with compliments dari

Thank you Ct for the card, kita nak gunakan card ni nak beli loyang, acuan kuih, cookie cutters dan sewaktu dengan nya bolehkan..haha





Terima satu tugasan dari Diana@Melley Mey
yang duduk di Sabah..negeri yang belum pernah kita jejak..
Terkujut makcik, bila dapat ni..heheh
Anyway, ada giveaway yang sedang berlaku 
Kalau ingin hadiah dari Moscow, bolehlah cuba2 nasib kan..
Lepas dijenguk2 rasa2nya nama kat bawah ni masih belum kena tag..
so sila2kan lah ya..


Just a little update the latest tag was also given to me by Noorsha
@1001 Cerita 1001 Rasa.
Thank you dear.
" Giveaway from Moscow by Miszlullaby"
Tag 5 orang rakan blogger 

Thank you Diana for the thoughts 
penganjur Giveaway ni..Miszlullaby..


7 comments:

CT Delima said...

Jom ayu kita gi shopping dan gesek2 jer gold kad tu.. hehehehe. Jangan salah gesek keluar pulak jin perut boncit sudahlah.. hahaha


CT mintak izin nak selongkar dapor jap ya ayu. nanti pandai2 lah ct letak yang mana beterabur tu balik.. hihihi

Ayu said...

ct delima - hahaha..yok, agak2 bake w yen terima tak ..wakaka....banyak juga loyang acuan yang cantik2 kita nak aim ni..alamak kalau jin perut boncit kita cabut dululah..haha
silakan ct, nak selongkar dan nak terbalik kan dapur kita pun tak apa..asal susun balik macam asal ya..hahaha...thank u ya ct..

Wattie said...

Salam Ayu,
Tak aci la cam ni, Ayu dpt credit card leh belanja sakan, akak kena buat homework lak......huwaaaaaaaaa, tak aci, tak aci......

Tapikan.....teringin gak hadiah dari Moscow, sat nak pi intai rumah penganjur......

Ayu said...

wattie - walkslm, wakakaka...haha..ketawa besor kita tau.. nak giveaway tu kena lah kerja keras sikit..heheh....manalah tau kot2 kena..hahah

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum akak ayu...
hehee... wcme akak... n tq gak kat akak CT.. ;)

Mak Peah Bini Sood said...

Salam Ayu

tak perasan I di tag ropanya...hhahahahahha nanti I pi jengok pihak penganjur...boleh beli acuan many many...hehehehe

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

All the best!

Blog ini sgt 24/7 buat rasa nak makan!