Tuesday, September 07, 2010

Eid Mubarak - Selamat Hari Raya 2010


 Dalam beberapa hari lagi, umat Islam diseluruh dunia akan menyambut hari lebaran... 
selepas sebulan berpuasa, oops 23 hari aje..heheh 
bulan Ramadhan akan ditinggalkan, 
meninggalkan banyak kenangan, dugaan dan cubaan..

Banyak juga alam cyber ni berjasa, dalam memberi idea,tunjuk ajar dan pengetahuan
tentang dunia masakkan yang dapat saya baca, pelajari dan ketahui...
Dari sini jugalah saya mengenal teman2 blogger, teman2 yang berkunjung dan yang singgah keblog
saya yang tak seberapa ni..
Kita manusia yang tidak sempurna, jadi sekiranya,
sewaktu, saya berbual2, meninggalkan comments, dan mengambil recipe2 tuan2 & puan2
ada yang terguris hati dan terkilan, 
Saya dengan rendah diri memohon ampun dan maaf
dari hujung rambut kehujung kaki
dan minta halalkan recipe yang telah saya ambil dan cuba ya.

 Buat yang telah mencuba, recipe2 dari blog ini, jika kena dengan selera tuan2 & puan2
shukur alhamdullilah,
Tapi kalau tidak menjadi dan tak menepati citarasa anda,
harap maaf  juga ya,
maklumlah blog ini pun bukannya blog orang yang pandai masak,
blog ini adalah, blog rujukan sendiri, trial & error dan blog berkongsi
recipe dengan seadanya..

Dengan itu juga dikesempatan ini saya ingin mengucapkan 
Selamat Hari Raya 2010
Maaf Zahir Batin.

Maaf juga sekiranya saya tak sempat  nak bertandang keblog teman2 sekelian,
kerana, memang sibuk memandangkan banyak lagi tugasan yang belum disettlekan.

Below are some cards yang sempat kita ambil dari teman bloggers
Dari AlongRoz, Sarawak

Dari Dr Inahar Ali, Kuala Lumpur

7 comments:

K.Nor said...

salam ayu, slmt hari raya.. tak ada pun terguris rasa, terkilan apa2 dgn ayu.. semuanya nice belaka.. happy dpt kenal2 dng ayu, blog ayu, banyak resipi yg diceduk kat sini.. insyaallah akan gali dan gali lg resipi2 lain.. hehe..

slmt hari raya buat ayu sekeluarga :)

♥LOVE2COOK♥ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri KakAyu sefamili!!! No no...U never hurt my feelings b4...but made me happy all the time! Glad knowing U...we always had same taste na! Take care dearie n have fun! :D

eMMe said...

Salam Lebaran Sis!

indahhouse said...

Salam Aidilfitri buat kak ayu dan family,
Sayu hati baca coretan kak ayu kali ni.
Kesempatan ni, saya mohon halal seme2 ya kak. Mohon ampun dan maaf kalu ada tersilap kata, terguris rasa sepanjang kita kenal ya kak. Moga Aidilfitri kali ni membawa sinar bahagia untuk kita smua.

Sizuka said...

ayu, selamat hari raya!! I pun tak sempat nak leave comments to fellow bloggers blog. bulan puasa ni memang sibuk sungguh.. take care! :)

ijayuji said...

Salam kak ayu cayang, selamat hari raya buat akak sekeluarga, mintak ampun dan sepanjang andai penulisan kita buat akak terkecik hati, gurauan kita buat akak merajuk :D halakan segala resepi yg kita ambik dr sini jugak, mintak maaf jugak buat fail2 masak2 akak bersepah sana sini hihihi.. zahir dan batin dr kita di sini. hati2 pulang kekampung berhari raya!

ijan said...

Salam lebaran buat kak Ayu sekeluarga di singapura. Semoga ceria2 selalu di hari raya... :)