Wednesday, July 06, 2011

Jom Kongsi Resepi..



Assalammualaikum,rasanya belum terlambat lagi disini saya ingin 
me - war2 kan tentang kewujudan satu laman web
untuk para bloggers masak memasak khasnya, 
dan para pengunjung net yang minat memasak amnya,
untuk menguploadkan recipe2 yang telah dicuba dan
yang telah dimasukkan dalam blog masing2..

Dengan, menglinkkan posting masakkan2 anda, secara langsung, 
akan menaikkan taraf traffic blog anda, 
memperkenalkan blog anda pada dunia luar yang belum tahu tentang kewujudan blog anda..dan
pada waktu yang sama, berkongsi ilmu, resepi dan pengetahuan tentang dunia masakkan..
kerana..web Kongsi Resepi ni..
menyatukan semua recipe2 yang telah dikongsi dan
dari situ ramai yang berminat untuk mencari satu2 recipe  
akan click gambar yang diminati..
dan akan terus keblog anda!!..
So apa lagi  'Jangan Malu, Jangan Segan', ayuh, sign up sekarang juga!!



 

5 comments:

Ummi said...

Salam Ayu, aah akak pun dpt email dr KR ni suh war-warkan dan ramai2 join...tp xdan la nak wat entry...sonok kongsi2 situ kan...mcm2 adaaaa...hehe

CT Delima said...

As'salm ayu

seronok gak macam tu kan, ct pun macam kak ummi gak. tengok kalau free nanti boleh lah buat entri ni, dan bolehlah join sekali :D

Ayu said...

ummi - walkslm, aah kak, sememnjak kita masukkan recipes2 kat situ..blog punya traffic shoot up!!..sungguh memberasangkan..

ct delima - walsklm, cubalah ct, nanti traffic keblog ct naik tau..heheh..

Gee® said...

ayu...akak nk tumpang tanya sikit yea... akak dh join tp tak tau macamana nk post resipi ke KR tu...?

Ayu said...

gee - oh akak boleh ke link kat bawah ni dan ikut steps nya disitu..

http://www.kongsiresepi.com/how-to-submit.html