Friday, April 08, 2011

Award From Friends

Got this award from the ladies below..

The award came from
Mamafami @ Mamafami's Spice nSplendour,
Hani@Sembang Dapur
dan juga dari
Kak Cek@ cekvisonhomes

Thank you girls for the award.
Really appreciate the thoughts!!

Here are rules to abide accepting this award :
1. Post linking back to the person that gave you the award
DONE
2. Share 7 random things about yourself 
  • seorang wanita yang sudah masuk asar- linkungan 40-an
  • -(ha siapa2 tak tahu tu, sekarang baru tahukan ..hehe)
  • By now, kawan2 mesti dah tahu yang kita ni seorang yang pendiam & pemalu.. dalam blog aje berani nak tulis itu dan ini.by real fact kita tak pandai nak menyusun kata2..
  • seorang yang tak mudah marah, tapi kalau dah meletup..habis semua meja kena terbalik..hehehe-(acah aje)..
  • seorang yang penakut-especially nak talipon orang..
  • more interested in cooking/baking gadgets then any other gadgets..
  • penggemar cili padi
  •  lebih suka tengok computer dari tengok TV.
3. Award 15 recently discovered blogs
I saw dah ramai dah yang dapat award ni..so for this siapa2 yang sudi terima ambil ajelah ya..
:

:

Award seterusnya was actually lama dok simpan dalam store..

Award Stylish Blogger ni dari
Nieza
@http://nurniezza.blogspot.com
yang jauh di Finland
 sorry ya Nieza baru sekarang sempat nak gantung,
jangan ingat akak lupa tau..hehe
Thank u sudi berikan award ni kat akak..
it is really an honour..

2 comments:

Nieza said...

tq kak sudi gantung kat dapur S'pore sana tu...hehe saya lak dh lupa...btw tqvm:)

Ayu said...

ur welcome nieza, sorry juga akak lambt gantung..hehe